Opprett en ny fargekombinasjon

Ved å definere egne fargekombinasjoner kan du gi ditt nettsted et personlig preg som samsvarer med virksomhetens øvrige profil. Dette gjøres ved hjelp av en veiviser hvor du enten kan opprette en fargekombinasjon fra grunnen av, eller opprette en fargekombinasjon basert på en eksisterende fargekombinasjon.

Slik oppretter du en ny fargekombinasjon

1. Klikk Opprette ny fargekombinasjon.
  2. Skriv inn Navn på ny fargekombinasjon.
  3. Dersom du ønsker å ta utgangspunkt i en eksisterende kombinasjon, merker du også av for å Arve farger fra eksisterende fargekombinasjon, og velger fargekombinasjonen du ønsker å arve fargene fra.
  4. Klikk Neste.

5. Velg ønsket fargefelt. Hvert fargefelt er sortert under flere fanekort etter plassering på nettstedet. Ved å velge et fargefelt får du ekstra informasjon om hvor på nettstedet feltet befinner seg og fargekoder for valgte farge.
  6. Klikk Endre verdi for valgt farge.
  7. Velg fargen du ønsker å benytte fra fargekartet. Ønsker du å definere din egen farge, kan du klikke Define custom colors.

8. Gjenta stegene ovenfor på alle feltene du ønsker å endre.
  9. Klikk til slutt Fullfør for å lagre den nye fargekombinasjonen.

Den nye fargekombinasjonen er nå opprettet, og kan velges i listen.

Tips! Endrer du farger i en fargekombinasjon, kan du tilbakestille fargene til utgangspunktet ved å klikke Tilbakestill.

Se også:

Designmal nettsted

Meny

Designtips for nettsted