Meny

I fanekortet Meny finner du linker til de mest sentrale funksjonene i modulen.

Ved redigering av nettstedet ditt kan du gå gjennom hele modulen, trinn for trinn, ved å klikke Neste. Alternativt kan du klikke på linkene i fanekortet Meny eller du kan gå direkte til fanekortene

Linkene under Admin går til funksjoner som ikke tilhører modulen Rediger nettsted, og er beskrevet i dokumentasjonen til de respektive modulene. Husk at du også kan trykke [F1] for å få opp detaljert beskrivelse i disse vinduene. Les mer om å redigere tekster i Ledetekster, om innstillinger for kundestatus i Kundestatusfil innstillinger, om weborder i Hent nettsteddata og om kobling til andre nettsteder i Opprette kopling til andre nettsteder.

Se også:

Om innhold på nettstedet

Kom i gang med eget nettsted

Opprette kopling til andre nettsteder

Nettstedinnstillinger

Innstillinger for kundestatusfiler