Kundestatusfil innstillinger

Utsending av kundestatusfiler gjør deg i stand til å gi kundene dine en oversikt og historikk for deres kjøp. I innstillingene velger du hvilken informasjon som gjøres tilgjengelig for kunden.

Tekst øverst i kundestatusfilene vises øverst i kundestatusfilen. Et eksempel på dette er: "Status på deres kjøp hos oss. Ved eventuelle spørsmål, kontakt.....". Merk deg at dette er innholdet på hjemmesiden. Du kan også redigere innholdet i e-posten kunden mottar. Dette gjøres i veiviseren for Hent Nettsteddata.

I Type kontakter det skal lages statusfiler til kan du kan velge "Alle", "Ingen", "Kun privatpersoner" eller "Kun organisasjoner". Type kontakt settes i fanekortet Annen Info i kontaktkortet.

I kontaktkortets fanekort Innstillinger under Kunde kan du også styre om kontakten skal ha Autogenerer statusfil. Dette vil overstyre innstillingen i dette innstillingsvinduet.

Hvor mange måneder gammel info skal komme med i statusfilene: Ved hjelp av dette feltet kan du regulere hvor gammel informasjon du vil at kundestatusfilen skal ta vare på.

Videre velger du også hvilken informasjon som skal inngå i kundestatusfilen ved hjelp av de ulike avmerkingsboksene nederst i vinduet.

Se også:

Firmainnstillinger for Kontakt

Firmainnstillinger