Firmainnstillinger

I firmainnstillingene registrerer du sentral informasjon om firmaet. Navn, adresser og annen kontaktinformasjon som registreres her vil hentes ved opprettelse av tilbud og ordre, og gjenspeiles på rapporter som inneholder firmainformasjon.

De fleste feltene vil være utfylt i forbindelse med veiviseren for første gangs oppstart av programmet, eller veiviseren for opprettelse av ny firmadatabase.

Daglig leder: Navn på selskapets daglige leder.Feltet kan benyttes i rapporter.

Land: Du kan ikke endre land etter at firmadatabasen er opprettet. De ulike land kan ha noen avvikende funksjonalitet, for eksempel pga. ulike regnskapsregler.

Språk: Det er mulig å velge et annet språk enn det som tilhører landet som forvalgt språk. Vær imidlertid oppmerksom på at funksjonene i programmet er tilpasset landet som er valgt, slik som mva-satser og regler, kontoplaner, regnskapsinnstillinger mv. Ønsker du at enkelte brukere skal kunne bruke systemet på sitt eget språk, kan dette endres i brukerens brukerinnstillinger.

Tips! Endringer i en rekke firmainnstillinger oppretter systemopprettede aktiviteter, der du blant annet finner informasjon om hvem som utførte endringen. Les mer i Systemopprettede aktiviteter (logg).

Firmainnstillinger

I fanekortet Firmainnstillinger registrerer du informasjon om firmaets bankkontoer, organisasjonsnummer, mva-innstillinger, valuta, avgiftskoder, nummerserier og vedlikeholder standardverdier i systemet.

Økonomi-Land

Standardregister

Avgiftsregister

Nummerserier

Innstillinger per modul

I fanekortet Innstillinger per modul kan du sette standard innstillinger for du ulike modulene i programmet. Innstillingene du setter vil gjelde for alle brukere av firmadatabasen.

Kontaktoppfølging

Netthandel

Tilbud/Ordre/Faktura

Aktivitet

Regnskap

Innkjøp

Produkt

Timeregistrering

Notat

I fanekortet Notat kan du legge inn notater om firmaet.

Se også:

Innstillinger

Veiviseren for opprettelse av ny firmadatabase

Adresse, detaljert