Firmainnstillinger for Aktivitet

I firmainnstillingene for aktivitet finner du de fleste innstillinger for aktivitetsmodulen, i tillegg til de innstillinger som settes for hver aktivitetstype.

Via pilknappen ved siden av knappen Brukerinnstillinger i verktøylinjen har du muligheter til å tilpasse firmainnstillinger for aktiviteter.

Standard varighet på nye aktiviteter

Ved opprettelse av en aktivitet justeres alltid sluttiden i forhold til starttiden. Her kan du velge hvor lenge en standardaktivitet skal vare. Du kan selvfølgelig endre lengden på den enkelte aktivitet ved å justere sluttiden.

Verdier for sluttid når aktivitet settes til ”Utført”

Aktiviteter kan settes som utført i alle moduler som inneholder lister over aktiviteter. Her kan du velge om sluttid skal endres, eller om den skal beholde tiden som er planlagt ved opprettelse av aktiviteten.

Feltvisning og feltbeskrivelser

Om du trenger ytterligere klassifiseringer eller flere felter for informasjon om aktivitetene kan du aktivisere 2 egendefinerte felt. Feltene aktiviseres og blir tilgjengelig i fanekortet Diverse på hver aktivitet ved at du merker av foran feltet og du gir et beskrivende navn på feltet.

Feltene kan siden brukes når du setter utvalg for aktiviteter i aktivitetslisten eller ved utskrift av rapporter.

Tilgjengelige aktivitetslister og typer

Egne aktivitetslister for Kundeservice, Telemarketing og Produktservice gjør det enklere å jobbe fokusert med en type arbeidsoppgaver. For eksempel er det mulig å sette opp brukertilganger hvor det kun gis tilgang til en viss type aktiviteter.

Funksjonene er tilgjengelige som tilleggsprodukter. Les mer i Tilleggsprodukter.

Se også:

Firmainnstillinger

Aktivitetsregisteret

Innstillinger for Aktivitetstyper

Ny aktivitet

Kalender

Standardregister