Opprette en ny aktivitet

I det daglige arbeidet vil du enklest opprette nye aktiviteter som skal relateres til de ulike registrene direkte derfra. Du kan opprette aktiviteter via aktivitetsregisteret, kontaktregisteret, kontaktpersonregisteret, prosjektregisteret eller gjennom menyvalget Vis - Aktivitet - Ny aktivitet.

Feltene på aktiviteten er ikke påkrevet. En rekke felter blir forhåndsutfylt. Hvilke disse er varierer med hvor i programmet du har opprettet aktiviteten fra.

Les mer i aktivitetsvinduet Aktivitetsvinduet.

I brukerinnstillingene kan du blant annet sette standardverdier ved opprettelse av nye aktiviteter.

Tips! Programmet velger som standard et intervall for dato fra og til når aktiviteter vises i aktivitetslisten. Dersom du ikke finner en aktivitet i aktivitetslisten, kan det tenkes datoen for aktiviteten faller utenfor intervallet.

Se også:

Aktivitetsvinduet

Aktivitetsliste

Om Aktiviteter

Brukerinnstillinger for Aktivitet

Opprette gruppeaktiviteter

Endre verdier på et utvalg aktiviteter

Egendefinerte felt

Om Tilgangskontroll

Innstillinger for aktivitetstyper (Standardregister)

Firmainnstillinger for Aktivitet

Felleskalender