Brukerinnstillinger for Aktivitet

I brukerinnstillingene for aktivitet kan du blant annet bestemme hvordan vinduene for aktivitetsstyring skal se ut, og sette standardverdier ved opprettelse av nye aktiviteter.

Du åpner brukerinnstillingene via knappen Brukerinnstillinger på verktøylinjen.

Standardoppsett

I dette fanekortet kan du tilpasse registeret til din bruk. Du kan velge mellom tre forhåndsdefinerte innstillinger for hvilke felter og kolonner som skal vises.

Enkel: Viser få felter i et svært forenklet skjermbilde.

Normal: Viser de vanligste feltene og gjør standard funksjonalitet tilgjengelig.

Avansert: Viser flere felter og mer funksjonalitet.

Velger du et av disse oppsettene, kan du i de neste fanekortene se hvilke felt og hvilken funksjonalitet som blir tilgjengelig.

Aktivitetsliste

Her velger du hvilke felt fra hver aktivitet som skal vises i aktivitetslisten. Legg merke til at for mange kolonner vil gjøre listen noe uoversiktlig, og vil dessuten påvirke hastigheten til modulen. Dersom du klikker på en av knappene i fanekortet Standardoppsett, vil innholdet her endre seg tilsvarende.

Forhåndsdefinert datoutvalg for aktivitetsliste: Angi et datointervall som skal foreslås under Utføres hver gang du åpner aktivitetslisten.

Aktivitetskort

Her kan du sette retningslinjer for hvordan en aktivitet skal opprettes.

Brukerinnstillinger

Andre programmer

Firmainnstillinger for Aktivitet