Firmainnstillinger for Innkjøp

I firmainnstillingene for innkjøp angir du hvilken informasjon som skal kunne endres i ulike status i modulen Innkjøp. Du kan dermed tilpasse innstillinger for hvordan rutiner skal kunne gjennomføres i denne modulen.

Marker avmerkingsboksen Tillatt å bokføre innkjøp som ikke er fullt ut mottatt dersom det skal være mulig å bokføre enkeltvarer på et innkjøp selv om ikke alle varene på innkjøpet er mottatt.

Du kan velge om rapporten Ordre som kan leveres skal skrives ut ved varemottak. Rapporten viser ordre som kan leveres som er relatert til varemottaket. Rapporten kan sorteres etter kriteriet du velger i nedtrekkslisten.

Fast tekst, innkjøp kan defineres i standardregisteret ved å høyreklikke og velge Endre i standardregister.

Under Informasjon som er tillatt å endre på innkjøp med status 'Bestilt' velger du hva brukerne skal kunne endre på et innkjøp der statusen er satt til Bestilt.

Under Informasjon som er tillatt å endre på innkjøp med status 'Mottatt' og 'Ferdigbehandlet' velger du hva brukeren skal kunne endre på et innkjøp der statusen er satt til Mottatt eller Ferdigbehandlet.

Se også:

Firmainnstillinger

Innstillinger

Om innkjøpsmodulen

Brukerinnstillinger for Innkjøp