Brukerinnstillinger for Innkjøp

I fanekortene i brukerinnstillinger for innkjøp kan du bestemme hvordan vinduet for innkjøp skal se ut og fungere. På denne måten kan du tilpasse vinduet for innkjøpsmodulen ut fra egne behov. Brukerinnstillingene gjelder kun for deg som bruker og påvirker ikke innstillingene for andre brukere.

Du åpner brukerinnstillingene direkte fra modulen ved hjelp av ikonet på verktøylinjen.

Standardoppsett

I dette fanekortet kan du tilpasse registeret til din bruk. Du kan velge mellom tre forhåndsdefinerte innstillinger for hvilke felter og kolonner som skal vises.

Enkel: Viser få felter i et svært forenklet skjermbilde.

Normal: Viser de vanligste feltene og gjør standard funksjonalitet tilgjengelig.

Avansert: Viser flere felter og mer funksjonalitet.

Velger du et av disse oppsettene kan du i de neste fanekortene se hvilke felt og hvilken funksjonalitet som blir tilgjengelig.

Innkjøp

Her velger du hvilke elementer som skal vises på innkjøpskortet. Legg merke til at med for mange kolonner i produktlisten kan den bli uoversiktlig. Det vil også kunne påvirke hastigheten i modulen.

Funksjonalitet

Innstillinger for å forenkle registreringen av produktlinjer: Her kan du konfigurere systemet slik at du velger hvilke tastetrykk som skal ta deg videre til feltet Bestilt antall, slik at du får skreddersyr systemet til å fungere mest mulig effektivt for deg. Du kan også velge om en ny linje skal opprettes når du trykker [Enter] i feltet Bestilt antall.

Produktlisteinnstillinger for innkjøpsmodulen: Når du åpner produktlisten fra innkjøpsmodulen, kan du ved å merke av her, velge at produktlisten skal vise et utvalg kun på de produkter som er knyttet mot leverandøren som er valgt på innkjøpet. Dette kan gjøre registreringen av innkjøpene enklere.

Innstillinger for varemottak: Når du registrerer et varemottak kan det være ønskelig at produktlinjene skal sorteres på en bestemt måte. I nedtrekkslisten her velger du om du ønsker at sorteringen skal være i samme rekkefølge som på innkjøpet, eller om det skal sorteres etter antallet som står igjen å motta, eller etter forventet leveringsdato.

Se også:

Firmainnstillinger innkjøp

Brukerinnstillinger

Om innkjøpsmodulen

Varemottak

Produktliste