Hovedside

I fanekortet Hovedside legger du informasjon og ev. bilder som skal vises på nettstedets hovedside. Når du har skrevet inn ønsket informasjon, kan du formatere teksten ved hjelp av de ulike knappene i verktøylinja.

Tips! Husk at den første siden på nettstedet ditt vil forme kundens førsteinntrykk. Det kan være en god idé å fortelle litt om hensikten med nettstedet, hva kunden kan finne av informasjon etc.

Klikk Neste når du er ferdig for å gå til neste fanekort.

Se også:

Verktøy for innhold på nettstedet

Om innhold på nettstedet

Kampanje

Produktutvalg

Nyheter

Undersider

Kontaktsider