Kontaktsider

Ved hjelp av Kontaktsider gir du kundene mulighet til å kontakte selskapet ditt på en enkel måte. Når du oppretter en kontaktside, oppretter du egentlig et skjema som kundene fyller ut med informasjonen du har valgt må fylles ut. Kontaktsider kan opprettes for generell kontakt, påmelding til nyhetsbrev, gratis katalog, o.l.

Informasjon som kunder registrerer via dine kontaktsider kan du laste ned som aktiviteter ved å klikke Hent nettsteddata. Importerte aktiviteter vil overføres automatisk til aktivitetsregisteret.

Ved å klikke Ny kan du opprette en ny kontaktside. I vinduet som åpnes skriver du inn Tittel og eventuelt en Beskrivelse av kontaktsiden. Tittelen du skriver inn vil vises i menyen på nettstedet.

Standard

I fanekortet Standard merker du av i kolonnen Vis for kundeinformasjon som du ønsker utfylt og i kolonnen Påkrevet for informasjon som kunden må fylle ut.

Vis og påkrevet: Når du markerer en avmerkingsboks i kolonnen Påkrevet, betyr det at kunden må fylle ut feltet for å komme videre. Når du bare velger Vis, er feltet synlig, men valgfritt å fylle ut.

I det blanke feltet nederst i kolonnen til høyre kan du legge inn et Egendefinert felt. Et eksempel på dette kan være "Skriv inn din melding her:".

Skriv også inn ønsket e-postadresse for tilbakemeldinger. Dersom du merker av for Motta via e-post, vil du motta en e-post med informasjon fra kunden i tillegg til at du kan laste ned aktiviteten ved henting av nettsteddata.

Merk! Kunder som tar kontakt via en kontaktside vil motta en automatisk generert e-post som bekreftelse på henvendelsen. I tillegg til kopi av informasjonen de har oppgitt vil e-posten også informere om at bekreftelsen i seg selv ikke er en indikasjon på at henvendelsen er lest eller behandlet.

Avansert

I fanekortet Avansert kan du merke av for Ytterligere informasjon du ønsker om kunden. I nedtrekkslistene kan du velge blant dine Egendefinerte felt. Du kan redigere alternativene i Standardregisteret ved å høyreklikke i nedtrekkslisten og velge Endre i standardregister. Merk av for hvilke felter som skal vises i kontaktskjemaet og hvilke det er påkrevet at kunden fyller ut. Ved å merke av Oppdater kontakt kan informasjon i kontaktregisteret oppdateres automatisk på eksisterende kunder.

Marker hvilken statusinformasjon du vil at kundene skal fylle ut ved kontakt. Du kan redigere alternativene via Vis - Innstillinger - Firma - Innstillinger per modul - Kontaktoppfølging under Feltbeskrivelser.

Tips! Nederst kan du knytte de som sender inn informasjon via kontaktsidene til en gruppe. Dette oppdaterer kontaktkortet, og vil dermed gjøre det enklere å følge opp disse kontaktene senere, for eksempel ved å sende ut en samlet e-post til disse.

Se også:

Om innhold på nettstedet

Hovedside

Kampanje

Produktutvalg

Nyheter

Undersider

Hent nettsteddata

Standardregister