Nyheter

På fanekortet Nyheter kan du legge til nyheter og artikler som du ønsker å publisere på ditt nettsted. Dersom du ønsker at nyheten/artikkelen skal vises på hovedsiden på ditt nettsted, kan du merke av for Vis på forside.

Slik oppretter du en ny artikkel

1. Klikk Ny for å opprette en ny artikkel.

2. Skriv inn Tittel, Innledning og Tekst.
  3. Formater teksten som du ønsker den skal se ut på ditt nettsted.
  4. Klikk OK.

Artikkelen/nyheten vil være tilgjengelig på ditt nettsted etter at du har oppdatert nettstedet ditt.

Bestemme rekkefølgen på artiklene

Ved hjelp av knappene og kan du flytte på artiklene dine så de kommer i ønsket rekkefølge.

Se også:

Om innhold på nettstedet

Hovedside

Kampanje

Produktutvalg

Undersider

Kontaktsider