Kontaktinformasjon

Under knappen Kontaktinformasjon er all informasjon om adresser, telefonnumre og e-postadresser for den ansatte samlet. Du kan merke av for hvilket telefonnummer som skal være hovednummer til den ansatte. Nummeret som er avmerket vil vises i øverste del av personalkortet sammen med e-postadressen, og du kan søke på dette nummeret når du benytter søkefunksjonen.

Adressen til den ansatte registreres i feltet for dette eller ved å klikke på knappen Adresse. Ønsker du å registrere en eventuell ferieadresse eller prosjektadresse til den ansatte, gjøres dette ved å klikke på pilknappen under Adresse. For hver adresse som registreres er det mulig å angi Tidsperioden adressen skal gjelde.

Se også:

Personalregister, fanekortet Personal

Personalregisteret

Søk og utvalg i Personalregisteret