Notater

Under knappen Notater kan du registrere så mange notater om den ansatte som du ønsker.

Nye notater opprettes ved å klikke på Ny. Ønsker du å opprette egne notattyper, kan du høyreklikke i nedtrekkslisten for notattype og velge Endre i standardregister. Eksempler på alternative notattyper kan f.eks. være "Medarbeidersamtale" eller "Verv". Ved markering av et notat vil notatteksten vises i feltet under listen.

Se også:

Personalregister, fanekortet Personal

Personalregisteret