Timetyper pr. prosjekt

Ved hjelp av funksjonen Timetyper pr. prosjekt kan du fastsette standardinformasjon for hvert enkelt prosjekt. Registreringene som er gjort i Timetyperegisteret vil vises i vinduet Timetyper pr. prosjekt. For å kunne definere Timetyper pr. prosjekt for en timetype må timetypen være knyttet til et produkt. Tilknyttingen gjøres i Timetyperegisteret.

Merk av Skal overføres til prosjekt hvis du vil at timetypene automatisk skal overføres til Prosjektmodulen.

Merk av i kolonnen Aktiv for timetyper du vil bruke i prosjektet.

Ved å markere/ikke markere for Egendefinert bestemmer du om det skal brukes standard eller egendefinerte verdier. Velger du egendefinerte verdier, vil informasjonen du registrerer i kolonnene Pris lønnsart og Pris overskrive standardverdiene.

Merk! Alle innstillinger kan overskrives på den enkelte timeseddel.

Se også:

Personalregisteret

Om Timeregistrering

Timetyperegister