Produktformater

Alle produkter blir merket for lageroppdatering. Hvis ikke dette ønskes, må funksjonen skrus av på hvert enkelt produkt inne i Mamut Business Software.

Ved oppdatering av eksisterende produkter vil lagerbeholdningen bli oppdatert med det tallet som er oppgitt i importfilen - hvis dette tallet er 0 eller større. Hvis feltet i importfilen er blankt eller inneholder negativ verdi, vil beholdningen i Mamut Business Software ikke endres.

Feltet Leverandørens produktnummer blir bare synlig i Mamut Business Software dersom produktet finnes fra før, og er tillknyttet leverandør.

Hvis du velger at importen skal oppdatere eksisterende informasjon, men ønsker noen felter uendret, kan disse feltene være blanke. Da beholdes eksisterende informasjon i databasen.

Se også:

Import av informasjon

Beskrivelse av CSV-filformater

Produkter: GBAP15

Produkter: GBAPX10