Leverandørformater

Ved import av leverandører sammenlignes kun leverandørnummeret.

Alle linjene i importfilen må ha leverandørnummer utfylt.

Dersom leverandørnummeret som importeres ikke finnes fra før i kontaktregisteret i Mamut Business Software vil dette bli brukt. Ellers vil nytt nummer bli tildelt automatisk, dersom man ikke har valgt å oppdatere eksisterende.

Dersom du velger at importen skal oppdatere eksisterende informasjon, men ønsker noen felter uendret, så kan disse feltene være blanke. Da beholdes eksisterende informasjon i databasen.

Se også:

Import av informasjon

Beskrivelse av CSV-filformater

Leverandører: GBAV10

Leverandører: GBAV15