Om Utstyrsregisteret

Utstyrsregisteret i Mamut Online Desktop gir deg en nettbasert oversikt over utstyret til din virksomhet. Her kan du låne ut og levere tilbake utstyr samt opprette, vise og redigere utstyret ditt på Internett, hvor og når som helst.

Hold orden på utstyret ditt

Utstyrsregisteret i Mamut Online Desktop er en nettbasert tjeneste som lar deg holde orden på utstyr som tilhører din bedrift eller oranisasjon. Mange organisasjoner har utstyr som er tilgjengelig for utlån til deres medlemmer. Derfor er det viktig å holde styr på hvem som har lånt utstyret og når det blir levert tilbake. I tillegg er Utstyrsregisteret integrert med kontaktmodulen, slik at det automatisk hentes inn informasjon om kontakten når du kobler utstyr til en kontakt. Du vil på denne måten enkelt kunne se hvem som har lånt utstyr, og hvor lenge det skal være lånt ut.

Det er tre kategorier som viser status på utstyret: Tilgjengelig (grønn), Utlånt (gul) og Forfalt (rød). Du kan enkelt sende påminnelser til kontaktene via e-post når låneperioden er i ferd med å utløpe, eller når innleveringsdatoen er passert. I tillegg kan du skrive ut flere rapporter som hjelper deg å holde orden på utstyret ditt.

Et komplett verktøy for alle typer organisasjoner

Utstyrsregisteret er et verktøy som passer alle typer organisasjoner: sportsklubber, musikkorps, bedrifter med flere. Registeret er veldig fleksibelt, og kan enkelt tilpasses dine behov. Firmainnstillingene lar deg velge din type organisasjon og tilpasse enkelte felter etter dine behov. Via brukerinnstillingene, som er personlige og kun gjelder for den enkelte bruker, kan du tilbasse informasjonen som vises når du jobber med utstyr.

Se også:

Firmainnstillinger for Utstyrsregister

Brukerinnstillinger for Utstyrsregister

Administrere kontakter i Mamut Online Desktop