Kom i gang med Medlemsregister

Merk! Denne funksjonaliteten er kun tilgjengelig i klubb- og foreningsproduktene Mamut Forening og Mamut KlubbenOnline.

For å komme i gang med Medlemsregister, må du først være tilkoblet Mamut Online Desktop. Du kan lese mer om tilkobling til Mamut Online Desktop her.

Innstillinger i Mamut Online Desktop

Firmainnstillinger

Før du kan ta i bruk Medlemsregisteret, bør du definere Virksomhetstype i firmainnstillingene. Valget du gjør her, vil definere standardverdiene for funksjon. Gjennom firmainnstillingene kan du også definere medlemstyper og -kontingenter samt tilpasse de egendefinerte feltene. Du kommer til firmainnstillingene i Mamut Online Desktop ved å klikke Innstillinger - Firmainnstillinger - Medlemsregister.

Les mer om firmainnstillingene her.

Administrere brukertilgang

Superbrukeren har mulighet til å definere hvilken funksjonalitet brukere av firmadatabasen skal ha tilgang til innenfor Medlemsregisteret. Du kan for eksempel begrense tilgang til å redigere medlemstyper eller registrere nye grupper. De ulike tilgangsrettighetene defineres via vinduet Brukeradministrasjon, som åpnes ved å klikke Innstillinger - Kontoadministrasjon - Brukeradministrasjon.

Les mer om administrasjon av brukertilgang her

Brukerinnstillinger

I brukerinnstillingene kan du tilpasse Medlemsregisteret etter egne behov for å forenkle dine daglige gjøremål. For å åpne brukerinnstillingene i Mamut Online Desktop klikker du Innstillinger - Brukerinnstillinger - Medlemsregister.

Les mer om brukerinnstillingene her.

Innstillinger i Mamut Business Software

I din lokalt installerte versjon av Mamut Business Software kan du definere standardverdier for funksjon og yrke som vil vises i nedtrekkslistene med samme navn i Mamut Online Desktop. Du kan legge til, redigere og slette verdier gjennom Standardregisteret som åpnes ved å klikke Vis - Innstillinger - Firma - Standardregister.

Les mer om standardregisteret her (ekstern lenke).

Arbeidsområdet Medlemsregister

Når du har definert firma- og brukerinnstillingene, kan du begynne å registrere medlemmer, klassifisere dem i grupper og utnevne foresatte gjennom Medlemsregisteret. Du åpner arbeidsområdet ved å klikke Arbeidsområder - Medlemsregister i Mamut Online Desktop.

Les mer om arbeidsområdet Medlemsregister her.

Se også:

Medlemsregister

Om Medlemsregisteret

Arbeidsområdet Medlemsregister

Brukerinnstillinger for Medlemsregisteret

Firmainnstillinger for Medlemsregisteret

Administrere brukertilgang i Mamut Online Desktop