Samlefakturering

En samlefakturering foretas med flere Ubehandlede samleordrer som grunnlag.

Kontakter kan også settes opp med samleordre som standard via Innstillinger i Kontaktregisteret.

Veiviseren for samleordre aktiveres ved å klikke på knappen Faktura. Du vil så kunne velge en eller flere kunder og hente ut hvilke ordrer som skal inngå i samlefaktureringen.

Marker aktuelle ordre og flytt dem over til vinduet Inkluderes med overføringspilene. Du får nå ut en rapport over alle fakturaer som inngår i samlefaktureringen. Ved godkjenning av disse, genereres 1 ubehandlet ordre for hver Kunde og Valuta fra utvalget. Disse vil nå være grunnlaget for videre fakturering.

De Ubehandlede samleordrene som er med endrer nå status til Ordregrunnlag samleordre, og kan ikke redigeres eller behandles. Selve faktureringen foregår nå via statusen Ubehandlet ordre.

Se også:

Om Ordre-/Faktura

Kontaktoppfølging Fanekort: Innstillinger