Legge inn fast tekst på ordre-/fakturautskrifter

Fast tekst som skal kunne brukes på fakturaer legger du først inn i Standardregisteret. Deretter velger du denne teksten når du oppretter en ordre.

Slik henter du inn en fast tekst ved opprettelse av ordre

1. Opprett ordren.
  2. Velg fanekortet Tekst før du effektuerer ordren.
  3. Klikk på søkeknappen til høyre for feltet Velg tekst.
  4. Velg ønsket fasttekst.
  5. Klikk Sett inn.

Teksten er nå lagt til ordren.

Merk! Ønsker du at teksten skal komme med på en eller flere ordrer som allerede er opprettet, må du gå inn på hver enkelt av disse og gjenta punktene fra Steg 2 og ut.

Ønsker du at teksten alltid skal komme med på alle nye ordrer som blir opprettet, kan du også gjøre dette.

Slik velger du en fast tekst som skal komme med på alle nye ordrer

1. Velg Vis - Innstillinger - Firma - Innstillinger per modul, og knappen Tilbud/Ordre/Faktura.
  2. Skriv inn teksten i nedtrekkslisten Fast tekst, ordre.

Teksten kommer automatisk med på nye ordrer.

Se også:

Firmainnstillinger for Tilbud/Ordre/Faktura

Ordre/Faktura, fanekortet Tekst

Standardregisteret