Ordre/Faktura, fanekortet Tekst

Vis - Tilbud/Ordre/Faktura - Ordreregistrering - Tekst

I fanekortet Tekst kan du skrive inn en tekst som vil vises på utskriftene dine. Du kan enten skrive inn teksten direkte i tekstfeltet eller du kan velge blant ulike teksttyper i nedtrekkslisten. Det er mulig å ha flere ulike tekster som vises på ulike rapporter.

Velger du Fast tekst kan du klikke på søkeknappen til høyre, og velge blant forhåndsdefinerte tekster fra standardregisteret. Fast tekst vil vises på ordre- og fakturarapporter.

Tips! De faste tekstene kan redigeres i standardregisteret, under Fast tekst, Tilbud/Ordre. Du kan komme dit direkte fra dette vinduet ved å høyreklikke i feltet og velge Endre i standardregister.

Tekst på plukkliste skrives inn dersom du har en egen tekst som skal vises på plukklisteutskrifter.

Tekst på pakkseddel vil vises på pakkseddelutskrifter.

Velger du Tekst servicefaktura kan du i feltet til venstre skrive inn tekst som skal vises ved utskrift av arbeidsordrer. Tekst i feltet til høyre vil vises ved utskrift av servicefaktura. Det er mulig å flytte tekst fra venstre felt til høyre ved hjelp av piltasten.

Se også:

Ordre/Faktura

Legge inn fast tekst på ordre-/fakturautskrifter

Standardregisteret