Skrive ut en fakturakopi

Det anbefales at du får systemet til å skrive ut fakturakopi for deg automatisk ved hver fakturering. Dette gjør du i firmainnstillingene for Ordre/Faktura.

Du kan også skrive ut en fakturakopi senere. Systemet lagrer informasjon om hvilken rapport som ble benyttet, og hvilket rapportområde som ble benyttet ved opprinnelig utskrift.

Slik skriver du ut en fakturakopi

1. Finn frem fakturaen i ordreregistrering.
  2. Klikk Fakturere. Systemet foreslår Fakturakopi, og rapportområdet som var valgt ved opprinnelig faktura.
  3. Klikk OK.

Kopien skrives ut.

Merk! Dersom du velger Fakturakopi, valgfri rapport vil utskriften ikke bli identisk med opprinnelig faktura. Det samme gjelder dersom du har endret rapporten etter at faktura ble skrevet ut.

PDF-kopi

For at du alltid skal ha muligheten til å skrive ut en ny kopi på et senere tidspunkt, er det mulig å lagre en PDF-kopi av faktura.

I Firmainnstillingene for Tilbud/Ordre/Faktura, fanekortet Eksporter, kan du velge å merke av for at det skal opprettes en PDF-kopi ved fakturering. Dersom dette er valgt, vil PDF-kopien kunne hentes frem direkte både fra Ordre/Faktura, knappen Åpne liste over Ordre/Faktura-dokumenter, og fra Kontakt, fanekortet Dokumenter. Benyttes PDF-kopi kan du skrive ut fakturakopi ved å åpne denne og velge utskrift.

Se også:

Fakturere/skrive ut en faktura

Rapportmodulen

Firmainnstillinger for Tilbud/Ordre/Faktura