Leveringsplan

I ordreregistreringen kan du se innkjøps- og leveringsinformasjon for produktene i ordren. Oversikten vises i vinduet Leveringsplan, og viser produkter i innkjøp som ikke er mottatt.

Du åpner leveringsplanen i Ordre/Faktura-vinduet, fanekortet Produktlinjer. Klikk på pilen til høyre for knappen, og velg Leveringsplan i listen for å åpne vinduet.

Knappen kan ha ulike navn, avhengig av hvilke funksjoner som er aktivert.

Øverst i vinduet vises Ordrenummer, Kontakt og Ordredato.

Produktlinjer

I øvre del av vinduet vises produktlinjene på ordren, med leveringsdetaljer.

Liste over ikke mottatte innkjøp

Nederst vises en liste over ikke mottatte innkjøp for produktet som er valgt i listen i øvre del av vinduet.

Du kan gå til innkjøpet fra nedre del av vinduet. Ikonet åpner markert innkjøp. Du kan også dobbeltklikke i listen for å åpne innkjøpet.

Se også:

Ordre/Faktura, fanekortet Produktlinjer

Vareflyt

Firmainnstillinger for Produkt