Landregister

I Landregisteret kan du spesifisere registreringsmåte for adresser og koder i de forskjellige landene.

Dersom du har behov for å gjøre endringer for et land, kan du markere landet i listen og klikke Rediger.

Dersom du har behov for å legge til et land, kan du klikke Ny.

Du vil da kunne endre eller legge til Navn, Landskode, Antall tegn i postnummer og bestemme oppsett for postnummer/poststed. Kryss av for EU når landet er medlem.

Klikker du på knappen Adresseoppsett kan du definere hvordan oppsettet av adresser, kontaktnavn og kontaktpersoner skal vises på alle rapporter. Les mer i Adresseoppsett.

Se også:

Andre innstillinger

Adresseoppsett