Brukere

Alle som skal benytte programmet bør opprettes som brukere. Dersom du har tilgang til det kan du opprette nye brukere fra oversiktsvinduet under Vis - Innstillinger - Sikkerhet - Brukeradministrasjon.

Ønsker du å opprette en ny bruker gjøres dette ved å klikke Ny. Brukeren må opprettes av en bruker med tilgang som systemadministrator eller superbruker.

Redigering av brukerinnstillingene gjøres ved å markere brukeren som skal endres og klikke Rediger.

I stedet for å slette en bruker, kan du eventuelt gi brukeren en tilgangsmal med liten eller ingen tilgang.

Pålogget: I kolonnen Pålogget vil du kunne se hvilke brukere som er logget på systemet.

Se også:

Brukeradministrasjon

Brukerinnstillinger

Om Tilgangskontroll