Utnevne en sekundær administrator

Som administrator kan du utnevne en bruker som sekundær administrator som vil ha administrative rettigheter for et domene og alle produktene som tilhører det domenet.

Merk! Bare Administrator har rettigheter til å utnevne en annen bruker som sekundær administrator.

Hvordan utnevne en sekundær administrator

1. Klikk på brukerens navn i listen Brukere til venstre.

2. Klikk fanekortet til Redigere administrative rettigheter.

3. Velg det domenet som du ønsker å ha en sekundær administrator til.

4. Klikk Tildel.

5. Klikk Fullfør i skjermen for Oppsummering.

6. Klikk Fortsett redigering av rettigheter hvis du ønsker å tilføye ytterligere endringer av de administrative rettighetene til brukeren.

Brukeren har nå blitt utnevnt til sekundær administrator. En e-post  vil bli sendt for å infomere den utnevnte brukeren.

Se også:

Fjerne tilgang til produkter/tjenester

Redigere kontaktinformasjon for brukere

Brukertilgangsroller i myMamut

Mamut ID