Opprette en ny bruker

Følg trinnene nedenfor for å opprette en ny bruker. Når du har opprettet brukeren, kan du gi brukeren tilgang til dine Mamut-produkter og -tjenester. Les mer her.

Merk! Det er kun Administratorer som kan opprette brukere.

Slik oppretter du ny bruker

1. Gå til visningen Brukere,  klikk Legg til bruker eller skriv inn e-postadressen til brukeren du ønsker å opprette i de korresponderende feltene og klikk Sjekk tilgjengelighet.

Hvis brukeren allerede eksisterer du kan sende en invitasjon til ham/henne for å knytte seg til selskapet ditt i myMamut ved å klikke Send invitasjon.

2. Angi relevant kontaktinformasjon i feltene, og klikk Neste. Obligatoriske felter er markert med en rød stjerne.

3. Velg hvilke tjenester brukeren skal få tilgang til. Klikk Neste.

Merk!
    Dersom du ikke vil gi brukeren tilgang til noen tjenester, klikker du bare Neste uten å velge en tjeneste. Klikk OK i dialogboksen som vises.

4. I sammendraget klikk Opprett ny bruker for å fullføre. En e-post blir sendt til brukeren.

Brukeren har blitt registrert, og kan nå logge inn på sin myMamut-portal.

Se også:

Gi tilgang til tjenester for en eksisterende bruker

Fjerne tilgang til produkter/tjenester

Redigere kontaktinformasjon for brukere

Brukertilgangsroller i myMamut