Fjerning av administrative rettigheter til en sekundær administrator

Følg trinnene nedenfor for å fjerne administrative rettigheter fra en sekundær administrator. Du kan tilbakeføre rettighetene når som helst. Les mer her.

Merk! Bare Administratorer kan fjerne administrative rettigheter til en sekundær administrator.

Slik fjerner du tilgang til tjenester

1. Klikk på brukerens navn i listen Brukere til venstre.

2. I fanekortet Rediger administrative rettigheter, under Tjenester som allerede har en sekundær administrator, klikk på Fjern fra (brukernavn).

3. Klikk OK.

Brukerens administrative rettigheter har nå blitt fjernet. En e-post vil bli sendt for å informere denne brukeren om endringen.

Se også:

Gi tilgang til tjenester for en eksisterende bruker

Redigere kontaktinformasjon for brukere

Brukertilgangsroller i myMamut