Skrive ut og eksportere timesedler

Funksjonen for å skrive ut og eksportere timesedler gir deg muligheten til å la personer se informasjon om timesedler, selv om de ikke er brukere av Mamut Business Software og Mamut Online. Informasjonen som skrives ut eller eksporteres, avhenger av hvilken visning du er i.

Klikk knappen Skriv ut for å skrive ut en kopi av timeseddelen eller timelinjene i den gjeldende visningen.

Klikk knappen Eksporter for å opprette en eksport av timesedlene eller timelinjene i den gjeldende visningen.

I visningen Timesedler: Timeseddelen eller timesedlene du velger, kan skrives ut eller eksporteres. Fra denne visningen vil kun et sammendrag av timesedlene være tilgjengelig, som timeseddel ID, beskrivelse, opprettelsesdato og totaler.

I visningen Timeseddel: Dersom du skriver ut eller eksporterer timeseddelen fra denne visningen, vil du i tillegg se informasjon om kontakt, prosjekt, produkt og antall.

I Kalendervisning av timelinjer : Fra denne visningen kan du skrive ut eller eksportere alle timelinjene for en bestemt periode, uansett hvilken timeseddel timelinjen tilhører.

Se også:

Timeregistrering

Arbeidsområdet Timeregistrering

Opprette en timeseddel

Kalendervisning

Version 11.1. Dokumentasjonen kan omtale tjenester og/eller funksjoner som ikke er inkludert i din løsning. Ønsker du å bestille eller få mer informasjon om dette, vennligst ta kontakt.

© 2018 Visma Mamut AS. Alle rettigheter. Med forbehold om endringer/feil. Mamut og Mamut-logoen er registrerte varemerker av Visma AS eller datterselskaper av Visma AS. Alle andre varemerker er registrerte varemerker av respektive firmaer.