Administrere timesedler

I visningen Timesedler finner du en liste over alle timesedler for alle brukere. Her kan du administrere timesedler. Funksjonen Søk lar deg filtrere timesedler etter prosjekt, ansatt, status, kontaktnavn og datoperiode ved hjelp av nedtrekkslistene. Brukere som er registrert som Administrator i Mamut Online kan godkjenne og avvise timesedler.

Slik godkjenner eller avviser du en timeseddel

1. Åpne timeseddelen.
  2. På verktøylinjen klikker du Godkjenn for å godkjenne timeseddelen, eller Avvis for å avvise den.

Timeseddelen har nå blitt behandlet. Dersom timeseddelen ble avvist, vil den, avhengig av firmainnstillingene, bli sendt tilbake til eieren.

Merk! I Mamut Online har ikke arbeidsområdet Timeregistrering funksjoner for å overføre timesedler til andre arbeidsdområder. Videre behandling av timesedler fra status Klar til overføring må foregå i Mamut Business Software.

Slik godkjenner du flere timesedler samtidig

1. Velg timesedlene du ønsker å godkjenne, ved å merke av i de respektive avmerkingsboksene.
  2. Klikk Godkjenn.

Timesedlene har nå blitt godkjent.

Merk! Avvisning av timesedler kan kun gjøres fra en åpen timeseddel.

Slik sletter du en timeseddel

Det er lettere å administrere timesedler når kun relevant informasjon vises. Timesedler som ikke lenger er nødvendige, kan derfor slettes. Det er kun timesedler som er i status Ubehandlet og Klar til overføring som kan slettes. Du kan kun slette timesedler som tilhører deg, eller som du har rettigheter til å redigere i systemet.

1. Velg timeseddelen eller timesedlene som skal slettes.
  2. Klikk Slett.

Timeseddelen eller timesedlene er nå slettet.

Se også:

Kalendervisning

Opprette en timeseddel

Skrive ut og eksportere timesedler

Version 11.1. Dokumentasjonen kan omtale tjenester og/eller funksjoner som ikke er inkludert i din løsning. Ønsker du å bestille eller få mer informasjon om dette, vennligst ta kontakt.

© 2018 Visma Mamut AS. Alle rettigheter. Med forbehold om endringer/feil. Mamut og Mamut-logoen er registrerte varemerker av Visma AS eller datterselskaper av Visma AS. Alle andre varemerker er registrerte varemerker av respektive firmaer.