Kontaktoppfølging

I modulen Kontaktoppfølging vedlikeholder du informasjon om kontaktene dine.

Legg merke til at kontaktoppfølging består av både kunder, leverandører og eventuelt også partnere og privatkontakter. En kontakt kan opptre både som en kunde og som en leverandør. Du merker av på kontaktkortet i avmerkingsboksene for dette.

Kontaktene kan tilknyttes kontaktpersoner. Registrering av kontaktpersoner vil gjøre det enklere for deg å finne personen du skal snakke med/referere til i ulike situasjoner. Kontaktpersonmodulen kan åpnes som en selvstendig modul ved å velge Vis, peke til Kontakt og klikke Kontaktperson, men det er også mulig å åpne modulen ved å dobbeltklikke på en kontaktperson tilknyttet en kontakt.

Mamut Online Desktop gir deg nettbasert tilgang til informasjon og funksjonalitet fra Mamut Business Software, samt tjenester inkludert i Mamut One. Under Kontakt kan du vise og redigere kontaktene og kontaktpersonene som allerede er registrert i Mamut Business Software. Du kan dessuten opprette nye, redigere og administrere all informasjon relatert til dine kontakter.

Merk! For å få tilgang til Mamut Online Desktop må du ha en gyldig Mamut One Serviceavtale. Hvilke tjenester i Mamut Online Desktop du har tilgang til, avhenger av hvilken Mamut One Serviceavtale du har.

Kontaktoppfølgingsregisteret

Registrere en ny kontakt

Hovedkontor/Underkontor

Endre verdier på et utvalg kontakter

Om leverings- og betalingsbetingelser

Om organisering og vedlikehold av kontakter

Om Aktiviteter

Aktivitetsmaler

Vis kart og reiserute til kontakten

Hente og vedlikeholde kontaktinformasjon fra Telefonkatalogen Bedrift

Om integrasjon med Skype