Beholdning

.Beholdningsregisteret gir deg oversikt over beholdningen til alle produkter. I tillegg ser du blant annet hvor mye som er på vei ut og inn av lageret. Det vil si antall varer fra leverandører (innkjøp i Innkjøpsmodulen med status "Bestilt") og antall varer til kunder (ordrer i Ordre-/Fakturamodulen som ikke er levert).

Øverst i vinduet finner du flere utvalg som begrenser hvilke produkter som vises. Endringer i filtrene vises ikke før du klikker Oppdater, eller bruker funksjonstasten [F5]. De tilgjengelige filtrene er:

Lager: Her kan du velge ønsket lager for å bare se produkter tilnyttet dette lageret eller la det stå (Alle) for å vise alle lagervarer på alle lagre.

Produktnr.: Her kan du skrive inn et produktnummer eller bla deg frem til et produkt for å vise bare dette produktet

Produktgruppe: Her velger du hvilken produktgruppe du ønsker skal vises i vinduet. Du kan også deaktivere utvalget ved å velge (Alle).

Undergruppe: For å kunne velge Undergruppe må du først ha valgt Produktgruppe. Velg hvilken undergruppe et produkt må ha for at den skal vises i vinduet. Du kan også deaktivere utvalget ved å velge (Alle).

Behandling av et produkt

1. Sett ønsket utvalg for listen i forhold til lager, produktnr., produktgruppe eller undergruppe.

2. Merk produktet du vil behandle.

3. Velg om du vil:

Ved å klikke på pilknappen til høyre for Opprette aktiviteter kan du opprette skreddersydde aktiviteter. Du bestemmer selv innholdet i aktivitetene og hvilke moduler aktivitetsmalene skal være tilgjengelige i.

Se også:

Om lagermodulen

Aktivitetsmaler