Overføre beholdning mellom ulike varianter av ett produkt

For å kunne overføre mellom varianter må du i Variantinnstillinger i fanekortet Variant i Produktregisteret, ha merket av for at lagerbeholdning skal variere pr. variant.

Slik overfører du beholdning mellom ulike varianter

1. Velg Vis - Lager - Lager - Beholdning.

2. Merk varianten som du vil overføre beholdning fra.

3. .Klikk Overføre til annen variant.

4. Skriv inn antallet som skal trekkes fra lagerbeholdningen til varianten du overfører fra.

5. Skriv inn antall som lagerføres for varianten.
    Vanligvis vil dette antallet være likt det som trekkes, men det kan avvike dersom variantene har ulike enhetsbetegnelser.

6. Skriv inn, eller bla deg frem til produktnummeret til varianten du overfører til.

7. Velg hvilket lager du vil overføre beholdningen til. Dersom lageret du overfører til ikke er knyttet mot produktet får du spørsmål om du vil opprette knytningen.

8. Velg hvilken lokasjon på lageret du skal overføre til.
    Dette valget vises kun dersom du i firmainnstillingene har valgt at Bedriften lagrer samme produkt flere steder på samme lager.

Beholdningen overføres.

Se også:

Variantinnstillinger

Produktregisteret

Om lagermodulen

Firmainnstillingene for Produkt