Innkjøpsreservasjoner

Innkjøpsreservasjon betyr at du for en kunde (salgsordre) har reservert ett eller flere produkter på ett eller flere innkjøp fra leverandør.

Dette vinduet viser alle slike reservasjoner som er opprettet. Selve reservasjonene opprettes i ordre ikke levert, ordremodulen eller i innkjøpsmodulen.

Øverst i vinduet finner du flere utvalg som begrenser hvilke innkjøpsreservasjoner som vises. Endringer i filtrene vises ikke før du klikker Oppdater, eller bruker funksjonstasten [F5]. De tilgjengelige filtrene er:

I tillegg kan du kan velge å begrense listen til å vise reservasjoner på salgsordre som er levert eller som ikke er levert.

Ved å klikke på pilknappen til høyre for Opprette aktiviteter kan du opprette skreddersydde aktiviteter. Du bestemmer selv innholdet i aktivitetene og hvilke moduler aktivitetsmalene skal være tilgjengelige i.

Se også:

Reservere lagervarer/reservere på innkjøp

Om lagermodulen

Aktivitetsmaler

Om innkjøpsmodulen