Om informationsfönster på skrivbordet

På skrivbordet finns en rad informationsfönster vilka innehåller nyckelinformation som hämtas från dina data. Det finns som standard en rad olika informationsfönster och de varierar beroende på vilket fokusområde som är aktivt.

Du kan välja att ta bort ett informationsfönster från visningen, eller välja att visa ett annat fönster. Vill du till exempel byta ut informationsfönstret Mina aktiviteter i funktionsområdet Kontaktuppföljning mot ett annat, klickar du på trekantsymbolen överst till höger i fönstret och väljer Byt informationsfönster. I fönstret som öppnas kan du nu välja vilket informationsfönster som ska ersätta det ursprungliga.

Om du vill redigera mer kan du istället högerklicka i informationsfönstret och välja Anpassa. I fönstret som öppnas väljer du från listan de informationsfönster som ska visas. Observera att funktionsområdena har varierande plats för informationsfönster. I exemplet med funktionsområdet Kontaktuppföljning kan du ha upp till två informationsfönster. Andra användare anpassar sina informationsfönster efter eget behov.

I användarinställningarna kan du välja om informationsfönstren ska uppdateras när fönstret öppnas eller enbart när användaren själv klickar på Uppdatera. Det senare kan vara önskvärt i en fleranvändarmiljö, speciellt där nätverket har låg kapacitet. Läs mer om detta i avsnittet Användarinställningar för skrivbordet.

Informationsrutorna är begränsade till 200 poster.

Se även:

Anpassa innehållet i ett fokusområde på skrivbordet

Om Skrivbordet

Användarinställningar för skrivbordet