Webbsidor på skrivbordet

I skrivbordets vänstermeny hittar du några av dessa fokusområden. Vilka knappar du ser är beroende av vilken produkt du har och vilka funktioner som du har behörighet för.

Obs! För åtkomst till webbsidorna måste du vara uppkopplad mot Internet.

Erbjudande från Mamut

Här hittar du aktuella erbjudanden från Mamut och våra samarbetspartners.

StartaEget

StartaEget är ett komplett entreprenörsprogram som hjälper dig att planera och starta en ny verksamhet. Programmet ger dig information och råd för att komma igång och hjälper dig att steg för steg skriva en affärsplan i en egen modul. Du kan skapa din egen webbplats med webbutik samt få översikt över alla kontakter, aktiviteter och dokument.

Mamut har skapat en online StartaEgetportal direkt i programmet. StartaEgetportalen är en informationstjänst som ger dig information och råd som kan vara bra att ha när du startar en ny verksamhet.

Om du redan är Mamutkund kan du beställa Mamut StartaEgetguide, en gratis tilläggstjänst som ger dig tillgång till Affärsplan och StartaEgetportalen direkt i ditt befintliga Mamutprogram.

Mamut Supportcenter

Här kan du kontakta vår Support-avdelning. Du kan även själv söka efter svar på din fråga i vår artikeldatabas.

Registrera ett supportärende

Service och support

Användarinställningar för skrivbordet

Introduktion

Här hittar du en kortfattad introduktion till Mamut, mer information om vilka möjligheter som finns i programmet, produktöversikt, hur du kan utvärdera program samt kontakt- och beställningsinformation. Tills du har skrivit på en licens med Mamut visas denna sidan automatiskt när du startar programmet.

Se även:

Om fokusområden på skrivbordet

Om skrivbordet