Verktygsfältet på skrivbordet

Med skrivbordets Ny-knapp kan du direkt skapa nya poster i de vanligaste registrena, samt öppna listor. Verktygsfältet ger dig även tillgång till kalenderfunktionalitet och inställningsfönstret. På så sätt får du snabb och enkel tillgång till funktioner som du använder ofta.

Skrivbordet har ett fast verktygsfält, medan de olika skärmbilderna har funktionsanpassade verktygsfält.

Ikon Funktion Förklaring

Ny

Skapar ett tomt registreringskort för ny enhet i registret.

Lista

Visar en sorterbar/sökbar lista över alla befintliga enheter i registret. Pilen till vänster ger dig tillgång till de tio senast redigerade enheterna.

Rapporter

Genväg till rapportmodulen.

Kalender

Genväg till kalender.

Gemensam kalender

Genväg till gemensam kalender.

Uppdatera

Uppdaterar informationsrutorna på skrivbordet. Under användarinställningar för skrivbordet kan du välja om de ska uppdateras löpande eller enbart när du klickar på Uppdatera.

Inställningar

Genväg till inställningar.

Minimera

Minimerar (tar bort) innehållet i informationsrutorna på skrivbordet. Du får tillbaka innehållet genom att klicka på Uppdatera, eller genom att byta fokusområde och gå tillbaka.

Hjälp

Öppnar hjälpfilen. Kom ihåg att du i varje fönster kan trycka [F1] för hjälp.

Se även:

Om Skrivbordet

Verktygsfält i skärmbilderna