Undersidor

På undersidor, som är separata sidor på webbplatsen, kan du ge kunderna extra information. Vanligtvis består dessa av olika sidor under en huvudkategori. Ett exempel på detta är en Om oss-sida med undersidor för företagsinformation, press och karriärmöjligheter.

Så här skapar du en undersida:

1. Klicka på Ny om du vill skapa en ny undersida.
  2. Skriv Titel, Inledning och Text för undersidan.
  3. Använd redigeringsmöjligheterna i verktygsfältet och formatera texten som du vill ha den. Du känner igen knapparna från Microsoft Office.
  4. Markera kryssrutan Visa i menyn om du vill att undersidan ska visas på sidmenyn på förstasidan.
  5. Klicka OK.

Undersidan har nu skapats.

Så här bestämmer du ordningsföljden på undersidorna:

Med hjälp av knapparna och kan du flytta på dina undersidor så att de kommer i önskad ordningsföljd.

Tips! Det finns också möjlighet att koppla bilagor till undersidor. Läs mer om det i Infoga bilaga.

Se även:

Huvudsida

Kampanj

Beställ produkter

Nyheter

Undersidor

Kontaktsidor