Fliken Dokument

På fliken Dokument kan du skapa dokument som har med den anställde att göra. Det kan vara anställningsavtal, arbetsbeskrivning etc. Dokument som skapas via personalkortet kommer automatiskt att vara av typen anställd, men detta kan förbigås om det är önskvärt att skapa andra typer av dokument via personalregistret.

Tips! Om du dubbelklickar på ett dokument i listan öppnas det i Microsoft Word. Därmed slipper du att gå via dokumentmodulen för att öppna ett dokument.

Du kan importera dokument med hjälp av knappen för detta. Läs mer i Import av dokument.

Se även:

Personalregistret