Personuppgifter

Under knappen Personuppgifter kan du registrera den anställdes födelsedatum och personnummer.

Om den anställda är Egen företagare kan du kryssa för detta och därefter registrera Organisationsnumret för företagaren. Organisationsnumret måste vara registrerat för att du ska kunna registrera och betala ut rätt lön till företagaren.

När du klickar på sökknappen vid Konto öppnas fönstret Kontoinformation. Där du kan registrera information om den anställdes kontonummer.

Annan information som kan registreras om den anställde är Civilstånd och namn och relation till Närmaste anhörig. Information om anhöriga är bra att ha lätttillgängligt vid nödfall.

Under Egendef. fält kan du själv bestämma vilken typ av annan information som du vill kunna registrera. Det kan exempelvis vara nationalitet, bemärkelsedagar eller webbadress om den anställda har en hemsida.

Se även:

Kontoinformation

Fliken Personal

Personalregister