Timtyper per projekt

Med funktionen Timtyper per projekt kan du ange standardinformation för varje enskilt projekt. Registreringarna som är gjorda i Timtypregistret visas i fönstret Timtyper per projekt. För att kunna definiera Timtyper per projekt för en timtyp måste timtypen först kopplas mot en produkt. Kopplingen anger du via Visa - Inställningar - Företag - Grundinställningar - Timtypregister.

Markera kryssrutan Flytta till projekt om du vill att timtyperna automatiskt ska överföras till projektmodulen.

Markera kryssrutan Aktiv för den timtyp som du vill använda i projektet.

Genom att markera/avmarkera Anpassa bestämmer du om standarddefinierade eller anpassade värden ska användas. Väljer du egendefinierade värden kommer informationen du registrerar i kolumnerna att skrivas över standardvärdena.

Obs! Alla inställningar kan emellertid skrivas över i den enskilda tidrapporten.

Se även:

Personalregistret

Tidrapportregistrering