Serienummer på lager

Denna lista visar produkter i lager som är kopplade till Serienummer och/eller Hållbarhetsdatum och/eller Varupartinummer. I inställningarna för produktregistret markerar du om detta ska vara obligatoriskt vid varumottagning och varuuttag. Serienummer, hållbarhetsdatum och varupartinummer följer en bestämd enhet av en vara.

Du kan spåra en viss varas gång genom företaget genom att ange serienummer som urval. I listan ser du då samtliga lagertransaktioner för varan(-orna) med detta/dessa serienummer som finns i lager nu.

Ändringar i urvalet visas först när du klickar på Uppdatera eller använder funktionstangenten [F5]. Tillgängliga urval är:

Produktnr: Här kan du skriva in ett produktnummer eller bläddra dig fram till en produkt för att endast visa serienummer som är kopplade till produkten.

Serienummer: Här kan du ange från och till serienummer för att endast visa serienumren inom detta intervall.

Urval: Här kan du välja att visa alla serienummer i lager eller bara de som är kopplade/inte kopplade till reservation.

Se även:

Om lagermodulen

Fliken Inställningar