Knapparna i verktygsfältet

Det finns fem knappar i verktygsfältet överst i fönstret Urval:

Ny: All information som tidigare har registrerats tas bort. Fälten är tomma så att du kan lägga in nya urvalskriterier.

Öppna det sparade urvalet: Ett urval som du tidigare har sparat öppnas.

Öppna senast använda urval : Varje gång du stänger urvalsfönstret sparas innehållet automatiskt även om du inte klickar på knappen Spara. Det är bara det senast använda urvalet som sparas automatiskt. Om du vill spara fler urval måste du spara dem med funktionen Spara i urvalsfönstret.

Obs! Om du öppnar ett urval i en annan modul än den som du skapade det i, visas endast de kriterier som finns i båda modulerna.

Spara : Om du har redigerat ett befintligt urval, kan du också välja Spara som nytt.

Visa val: De kontakter som stämmer med urvalskriterierna visas.

Lägg också märke till knappen Urval av/på i modulen som du skapade urvalet i. Klicka på Urval av/på när du vill aktivera/inaktivera urvalet.

Se även:

Fälten i Sök och Urval

Avancerat urval