Hur gör jag ett urval?

Så gör du ett urval:

1. Öppna urvalsfönstret på det sätt som beskrivs i Urval.
  2. Ange de kriterier som ska väljas i de aktuella fälten.
  3. Ange eventuellt sammansatta kriterier på fliken Avancerat.
  4. Klicka på Visa val för att få en översikt över enheterna som ingår i urvalet. Om urvalet är för smalt/generellt kan du gå tillbaka till urvalsfönstet och kriterierna.
  5. Klicka på Spara i verktygsfältet om du vill kunna använda detta urval senare.
  6. Klicka på OK för att verkställa urvalet.

Urvalet du har gjort skrivs nu ut i rapportmodulen. Om du har gjort urvalet i en modul, är Urval av/på aktiverat och du kan bläddra fram och tillbaka i urvalet.

Se även:

Urval

Avancerat urval