Favoritrapporter

Arkiv - Skriv ut - Favorit

Rapporter som du ofta skriver ut kan registreras som favoritrapporter. Du kan definiera ett fast urval för rapporten och ge den ett eget namn och en beskrivning.

Rapporten skrivs därefter enkelt ut direkt från fliken Favorit i Rapportmodulen. Rapporterna kan också samlas i egna rapportpaket för att effektivisera utskrift av flera rapporter eller för att öka översikten i fönstret.

Utskrift av favoritrapport:

1. Klicka på kategorin Favorit till vänster i fönstret.
  2. Välj rapporten som du vill skriva ut. Du kan också välja en av rapporterna från ett rapportpaket.
  3. Klicka Skriv ut.

Rapporten skrivs nu ut, eventuellt med det fasta urval som har sparats med favoritrapporten.

Utskrift av rapportpaket:

1. Klicka på kategorin Favorit till vänster i fönstret.
  2. Välj det rapportpaket som du vill skriva ut.
  3. Klicka Skriv ut.

Alla rapporter i paketet skrivs ut, var och en med det fasta urval som eventuellt har sparats med varje rapport.

Se även:

Inställningar för favoritrapport

Inställningar rapportpaket

Rapportmodulen