Inställningar för rapportbunt

Innan du kan justera inställningarna för en rapportbunt måste du skapa en. Därefter kan du klicka Inställningar och göra ändringar.

Skapa en rapportbunt:

1. Välj fliken Favorit.
  2. Klicka på Ny rapportbunt för att öppna fönstret Inställningar rapportbunt.
  3. Skriv in ett Namn på rapportbunten

4. Ge kompletterande information om rapportbunten under Anteckning.
    Noteringarna visas i fältet Beskrivning när du väljer rapportbunten under fliken Favorit.
  5. Flytta rapporterna som ska ingå i paketet från fönstret Ej inkluderad till fönstret Inkluderad.
    Detta görs genom att dubbelklicka på rapporterna i listan till vänster eller genom att markera dem och klicka på pilarna mellan de två fälten.
  6. Klicka OK.

Rapportbunten läggs upp under Favorit med översikt över alla rapporterna som ingår i bunten. Redigera rapporterna i bunten var för sig, om du vill. Läs mer i Inställningar för favoritrapport.

Se även:

Rapportmodulen

Favoritrapporter

Inställningar favoritrapport

Urval

Rapportredigering