Order- och lagerrapporter

I orderregistreringsfönstret kan du klicka på Skriv ut-ikonen för att skriva ut olika rapporter utifrån ordern.

Obs! Du kan inte välja fler än en rapport åt gången.

Urval

Som standard är alternativet Aktiv markerat. Den aktiva ordern är den som visas i orderregistreringsfönstret när du klickade på Skriv ut.

Du kan välja Urval för att skriva ut flera order på samma gång. När du väljer Urval och klickar på OK öppnas ett eget fönster där du kan ange kriterier för urvalet.

Obs! Du kan använda fältet Vår ref. som urvalskriterium. Detta gör det enklare att bara skriva ut order som du själv har registrerat.

Genom att klicka på knappen Urval kan du, genom det vanliga urvalsfönstret, göra mer avancerade urval. Om du väljer Alla skrivs alla poster ut. Observera att utskrift av alla poster kan ta väldigt lång tid.

Utskrift

Du kan välja mellan flera utskriftsmedier, till exempel skrivare, PDF eller e-post.

Se även:

Om Försäljning & Fakturering

Urval