Guide för att skapa försäljningsorder med kundavtal som underlag 1:2

Denna guide kan startas både från Avtalsregistret och Kundavtal. Steg 1 i guiden är att välja för vilka avtal och kunder som det ska skapas order.

Så här gör du:

1. Klicka på knappen Försäljning & Fakturering i verktygsfältet för att starta guiden.
  2. Välj om Alla avtal eller Ett avtal ska inkluderas i urvalet. Väljer du Ett avtal kan du klicka på sökknappen och välja aktuellt avtal i listan.

3. Välj om Alla kunder ska inkluderas i urvalet eller markera En kund och klicka på sökknappen för att välja kund.
  1. Ange datum för när avtalsunderlaget ska skapas.
  2. Markera för Visa statusrapporter om du vill visa statusrapporter på order som skapas via guiden.
  3. Klicka Nästa>.

I steg 2 i guiden väljer du för vilka kundavtal som det ska skapas order.

Guide för att skapa försäljningsorder med kundavtal som underlag 2:2

Se även:

Om Avtalsfakturering