Grundinställningar

Grundinställningarna består av olika definierbara grupper och kategorier som används i en eller flera delar av programmet. Du kan anpassa värdena i registret efter din egen verksamhet och dina rutiner.

Här registreras enheter som avdelningar, betalningsvillkor, dokument, egendefinierade fält, grupper, leveransvillkor, valuta och så vidare.

Redigering direkt i grundinställningarna:

1. Klicka på knappen Grundinställningar. Listan över alla variabler som kan redigeras öppnas.
  2. Markera det register som du vill redigera och klicka på Redigera. Alla alternativ i registret blir nu tillgängliga.
  3. Här kan du ändra eller lägga till alternativ med knapparna Redigera eller Ny. Beroende på vilket register du redigerar visas olika inställningar för alternativen.

Grupperna eller kategorierna har nu redigerats.

I flera av programmets rullgardinsmenyer kan du högerklicka och gå direkt till grundinställningarna för att redigera.

Så här gör du för att redigera via rullgardinsmenyerna:

I många rullgardinsmenyer i programmet kan du högerklicka för att gå direkt till grundinställningarna.

1. Högerklicka på rullgardinsmenyn som du vill ändra.
  2. Välj Ändra i Grundinställningar i menyn.

Du kan nu redigera önskade grupper eller kategorier.

Se även:

Företagsinställningar